Datagedreven werken bij de overheid

Echt weten waarover je besluit gaat. Dat is essentieel voor de overheid en dat vraagt om datagedreven young professionals. DataTalent traint, bemiddelt en begeleidt deze experts bij de overheid. Dus bij provincie, waterschap en gemeenten. Wij geloven in de kracht van data en datagedreven besluitvorming. Altijd.

Onze visie op datagedreven werken bij de overheid

Kennis en waarheid, data en feiten. Dat zien wij als de beste basis. Voor overheidsbeleid in een veranderende wereld. Voor de ontwikkeling en groei van talentvolle, young professionals. En voor samenwerking met overheidsorganisaties en trainees.

Traineeships bij gemeente, waterschap en provincie

 DataTalent biedt young professionals traineeships bij de overheid. Dat betekent: jezelf ontwikkelen mét salaris. Wij begeleiden jonge mensen bij hun ontwikkeling en groei in een datagerichte carrière. Zo dragen wij bij aan de toekomst van Nederland. Ook bij veiligheidsregio’s, onderzoeksbureaus, hogescholen en samenwerkingsverbanden biedt DataTalent traineeships aan.

Traineeship: leren met salaris

DataTalent traint en plaatst jonge afgestudeerden bij de overheid. Onze aanpak is echt, inspirerend en warm. Dat merk je meteen. Want de weg van trainee naar professional zien wij als een inspirerend pad. Met als doel: zinvol datagedreven werk bij de overheid voor een goed salaris.

Meer informatie

Young professionals 🔎 

Meteen na je hbo of uni doorstomen naar een datagedreven baan bij de overheid? Met salaris, opleiding en begeleiding stoomt DataTalent jou klaar.

Overheidsorganisaties 🤝 

Onze trainees zijn inzetbaar binnen verschillende functies en thema’s. Bijvoorbeeld als data-analist, onderzoeker, data-engineer, informatieanalist, GEO-specialist en functioneel beheerder.

Relevante items

Recruiter Young Professionals

Maak jij goede matches? Krijg jij energie van het scouten van kandidaten en wil jij in de basis staan bij een jonge, groeiende organisatie? Dan ben jij wellicht de nieuwe recruiter (32 – 40 uur) van DataTalent!

Accountmanager

Maak jij gemakkelijk contact? Ben jij resultaatgericht en wil je in de basis staan bij een jonge groeiende organisatie? Dan ben jij wellicht de nieuwe accountmanager van DataTalent!

Leergang Datagedreven Werken

In deze wereld worden we overspoeld door informatie en data. Maar hoe gebruiken we deze data en wat kunnen we ermee?

Merle

Hi, mijn naam is Merle Schottert. Samen met vriend en hond woon ik aan de rand van de prachtige stad…

Medior/Senior Data Specialist bij de Overheid

Overheidsorganisaties staan de komende jaren voor de uitdaging steeds meer Datagedreven te gaan werken. Datagedreven Werken ondersteunt organisaties in de…

Wet Open Overheid traineeship

Thye

Begin dit jaar werd ik benaderd voor aan functie als Trainee WOO (Wet Open Overheid). Dit leek mij een toffe uitdaging!