Accountmanager

Maak jij gemakkelijk contact? Ben jij resultaatgericht en wil je in de basis staan bij een jonge groeiende organisatie? Dan ben jij wellicht de nieuwe accountmanager van DataTalent!

Over DataTalent

Wij trainen en begeleiden afgestudeerden naar datagedreven functies bij overheidsorganisaties. Onze aanpak is echt, inspirerend en warm. De weg van trainee naar professional zien wij als een inspirerende reis. Wij maken de beste matches tussen trainees en overheidsorganisaties. Tegelijk zijn we kritisch op onszelf en innoveren we constant.

Onze samenwerkingspartners

Zijn overheidsorganisaties zoals provincies, waterschappen, gemeenten en veiligheidsregio’s. Ook bieden we traineeships bij hogescholen, onderzoeksbureaus en samenwerkingsverbanden van overheidsorganisaties.

Onze trainees

Hebben een diploma van hbo of uni op zak. Zij zijn leergierig, analytisch, ambitieus en nieuwsgierig. Ze willen graag iets betekenen voor de samenleving en zoeken een plek en een vakgebied om zichzelf en hun talenten verder te ontwikkelen.

Jouw rol als accountmanager

Jouw missie? Onze talentvolle young professionals op de kaart zetten bij overheidsorganisaties in jouw eigen regio in Nederland. Jij staat in contact met nieuwe en bestaande klanten. Je klanten zijn overheidsorganisaties. Dit zijn gemeenten en provincies, maar ook veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten en hogescholen.

Vanuit ons kantoor in Amersfoort adviseer je overheidsorganisaties over de inzet van trainees. Dit alles rondom datagedreven werken. Je bent verantwoordelijk voor het hele verkooptraject. Van de eerste contacten tot het sluiten van de deal. Je maakt afspraken, bezoekt overheidsorganisaties en adviseert de besluitvormers. Door actief te luisteren en te sparren begrijp jij precies wat er nodig is. Samen met onze recruiters zorg jij voor de perfecte match met één van onze trainees.

Dit neem jij mee:

  • Minimaal HBO-diploma
  • Je hebt lef en vraagt altijd door
  • Je bent altijd klaar voor uitdagingen en wilt graag buiten je comfortzone stappen
  • Je bent communicatief en resultaatgericht
  • Acquisitie, consultative selling en communiceren op managementniveau is voor jou geen probleem
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: warm, inspirerend en echt, en dat is merkbaar tijdens gesprekken met jou
  • Sales ervaring is een pré, niet verplicht!

Dit bieden wij jou

Zie jij een match?

Wij zien graag jouw CV en een korte motivatie. Deze kan je sturen naar Jetske Hessing. Vragen of meer weten? Ook dan staat Jetske voor je klaar. Je vindt haar via: