Vacatures

Vacatures 🔎 

Heb je affiniteit met informatiemanagement of datagedreven werken, werk je graag voor overheidsorganisaties en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Werken bij DataTalent 🤝 

Inspirerend toewerken naar de beste match tussen trainees en overheid. Dat doen wij met passie en dat zul je zeker merken als je met ons samenwerkt. Onderdeel worden van ons leuke team? Wellicht vind je jouw perfecte vacature hier!

Wie zijn wij?

DataTalent biedt young professionals traineeships bij de overheid. Wij trainen, bemiddelen en begeleiden jonge afgestudeerden in datagedreven functies bij overheidsorganisaties zoals gemeente, provincie, veiligheidsregio of waterschap. Wij kennen de sector door en door.

Onze aanpak is echt, inspirerend en warm. Want de route van trainee naar professional zien wij als een inspirerende reis. Beleid wordt beter als het op kennis en feiten gebaseerd is. We vinden het belangrijk om met het opleiden en trainen van datagedreven experts bij te dragen aan een betere wereld. Bij de overheid. Door het opleiden, ontwikkelen en inzetten van trainees binnen de publieke sector doen we dat. Zo zorgen we er samen voor dat de jongere generatie de toekomst van Nederland vormt.