Nieuws

Alles wat je wilt weten over het vakgebied datagedreven werken en de overheid vind je hier. Check de laatste nieuwtjes en blogs! En lees de beste tips, tricks, infosnacks en funfacts van DataTalent.

Merle

Hi, mijn naam is Merle Schottert. Samen met vriend en hond woon ik aan de rand van de prachtige stad…

Medior/Senior Data Specialist bij de Overheid

Overheidsorganisaties staan de komende jaren voor de uitdaging steeds meer Datagedreven te gaan werken. Datagedreven Werken ondersteunt organisaties in de…

Lucas

Hallo! ik ben Lucas. Inmiddels net klaar met mijn Traineeship! Ik kijk terug op twee jaar waarin ik veel heb geleerd. Zowel over het vakgebied datagedreven werken, als over mezelf!

Wet Open Overheid traineeship

Thye

Begin dit jaar werd ik benaderd voor aan functie als Trainee WOO (Wet Open Overheid). Dit leek mij een toffe uitdaging!

data engineer powerbi overheid

Talentmanager Young Professionals

Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van jonge talenten en wil jij in de basis staan bij een jonge, groeiende organisatie? Dan ben jij wellicht de nieuwe talentmanager (32 – 40 uur) van DataTalent!

Functioneel ICT technologie

Functioneel beheer – Stoffig of hip?

Functioneel Beheer: een startpunt van een boeiende carrière vol mogelijkheden. Klinkt als een stoffig beroep? Niks is minder waar!

Powerbi python data

Evy

Ik ben Evy en ik werk sinds kort bij de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek. Mijn werkplek is vooral in Hilversum, maar soms ook in Almere. Ik werk als data-engineer.

overheid traineeship spss

Een baan bij de overheid zonder voorkennis

Een traineeship bij de overheid waarbij je aan de slag gaat met data. Klinkt super! Maar wat als je nog helemaal geen kennis hebt van data?

Lianne

Ik ben Lianne, nu bijna 2 jaar trainee bij DataTalent. Voordat ik dit traineeship startte heb ik psychologie gestudeerd en een tijdje in de zorg gewerkt.

Leergang Datagedreven Werken

In deze wereld worden we overspoeld door informatie en data. Maar hoe gebruiken we deze data en wat kunnen we ermee?