Nieuws

Alles wat je wilt weten over het vakgebied datagedreven werken en de overheid vind je hier. Check de laatste nieuwtjes en blogs! En lees de beste tips, tricks, infosnacks en funfacts van DataTalent.

Leergang Datagedreven Werken

In deze wereld worden we overspoeld door informatie en data. Maar hoe gebruiken we deze data en wat kunnen we ermee?

Lianne

Ik ben Lianne, nu bijna 2 jaar trainee bij DataTalent. Voordat ik dit traineeship startte heb ik psychologie gestudeerd en een tijdje in de zorg gewerkt.

Samira

Hallo, ik ben Samira. Ik ben sinds ongeveer een jaar trainee en data engineer bij de Gemeente Oosterhout, in de buurt van Breda.

Claire

Hoi! Ik ben Claire, trainee bij DataTalent sinds anderhalf jaar. De tijd vliegt echt voorbij. Voor ik het weet zitten de volledige twee jaar als trainee er alweer op. 

Uitdagingen voor datagedreven werken

Overheidsorganisaties blijven vernieuwen. Datagedreven werken is onderdeel van zo’n vernieuwing. Wat maakt dit zo relevant?

Redenen om te kiezen voor een Traineeship

Een traineeship is een programma waarin talentvolle net afgestudeerde starters de kans krijgen om zich te profileren op de arbeidsmarkt.

Afgestudeerd, en nu?

Oké, studie afgerond check, praktische zaken check, tijd voor rust! Je hebt een lange tijd gestudeerd en misschien weinig tijd gehad voor jezelf.