Functioneel beheer – Stoffig of hip?

Functioneel Beheer: een startpunt van een boeiende carrière vol mogelijkheden. Steeds vaker zie je ze voorbijkomen. Vacatures voor functioneel beheerders. Klinkt als een stoffig beroep? Niks is minder waar! Het is een dynamische functie voor young professionals. Waarom? Dat lees je hier! 🙌🏻

Als functioneel beheerder sta je continu in contact met verschillende afdelingen.

Het is belangrijk dat je op verschillende niveaus kunt communiceren. Denk aan praten met gebruikers over hun eindbehoeften, maar ook met het management over bijvoorbeeld informatiebeleid. Hier kun je jouw communicatieve skills constant in de strijd gooien! 😃

Young professional carriere functioneel beheer

Analytisch denkvermogen én technologie

Je bent bezig met het begrijpen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Hiervoor is jouw analytisch denkvermogen nodig. Je kunt je theoretische kennis toepassen én impact hebben op het functioneren van de organisatie.

Daarnaast ontdek je van alles over technologie en ICT. En nee, je hoeft echt geen hardcore programmeur te zijn. 🤓 Het is handig als je affiniteit hebt met technologie. Tot op een bepaalde hoogte ben jij namelijk verantwoordelijk voor bepaalde applicaties.

Maak kennis met Claire, trainee functioneel beheer

Meer weten? Claire is al bijna 2 jaar werkzaam als trainee functioneel beheer. Lees hier meer over haar ervaringen. ⤵️

Een communicatieve functie met veel verantwoordelijkheid.

Waarin je jouw analytische denkvermogen kan toepassen. Dat is functioneel beheer. Ook bij overheidsorganisaties zijn functioneel beheerders van groot belang. DataTalent zorgt er voor dat young professionals hun eerste stappen kunnen zetten bij de overheid. Jij kunt meteen aan de slag. Tijdens het traineeship leer je de kneepjes van het vak.