Recruiter Young Professionals

Maak jij goede matches? Krijg jij energie van het scouten van kandidaten en wil jij in de basis staan bij een jonge, groeiende organisatie? Dan ben jij wellicht de nieuwe Recruiter Young Professionals (32 – 40 uur) van DataTalent

Over DataTalent

Wij trainen en begeleiden afgestudeerden naar datagedreven functies bij overheidsorganisaties. Onze aanpak is echt, inspirerend en warm. De weg van trainee naar professional zien wij als een inspirerende reis. Wij maken de beste matches tussen trainees en overheidsorganisaties. Tegelijk zijn we kritisch op onszelf en innoveren we constant.

Onze samenwerkingspartners

Zijn overheidsorganisaties zoals provincies, waterschappen, gemeenten en veiligheidsregio’s. Ook bieden we traineeships bij hogescholen, onderzoeksbureaus en samenwerkingsverbanden van overheidsorganisaties.

Onze trainees

Hebben een diploma van hbo of uni op zak. Zij zijn leergierig, analytisch, ambitieus en nieuwsgierig. Ze willen graag iets betekenen voor de samenleving en zoeken een plek en een vakgebied om zichzelf en hun talenten verder te ontwikkelen.

Jouw rol als Recruiter Young Professionals

Selecteren en matchen van kandidaten voor ons Traineeship. Dat is jouw werk en dat is jouw verantwoordelijkheid. Je opereert als talentscout en recruiter. Want ook de vernieuwing van ons scouting- en sollicitatieproces vertrouwen we jou volledig toe. Jij scout nieuwe kandidaten en voert kennismakingsgesprekken. Je houdt alles bij en werkt toe naar de beste matches. Klinkt als een recruiter, maar
het is zoveel meer. Je denkt mee met sales en marketing over de inhoud van ons Traineeship en de groei van de organisatie. Je werkt bij DataTalent in het hart van de organisatie en hebt korte lijnen met alle collega’s.

Dit neem jij mee:

  • Diploma van HBO of Uni
  • Je bent nieuwsgierig, leergierig en ondernemend. Je wilt groeien.
  • Je bent communicatief. Het contact met kandidaten en
    opdrachtgevers/samenwerkingspartners vind jij echt leuk.
  • Je hebt lef en je vraagt altijd door. Totdat je een goed beeld van iemand hebt.
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: warm, Inspirerend en echt, en dat is merkbaar tijdens gesprekken met jou.
  • Je denkt graag mee over belangrijke processen. We herkennen in jou een kritische en constructieve teamspeler.

Wat krijg je van ons?

Zie jij een match?

Wij zien graag jouw CV en een korte motivatie. Deze kan je sturen naar Jetske Hessing. Vragen of meer weten? Ook dan staat Jetske voor je klaar. Je vindt haar via: